Dela ut reklampennor till studenter

Vill du ge ditt företag fokus bland studenter? Satsa då på att dela ut reklampennor. Läs mer om det här!

Att dela ut profilprodukter i olika sammanhang är ett utmärkt sätt att sprida kunskap om ett företag, en förening eller liknande. Det här gäller förstås de kategorier av produkter som verkligen är användbara för mottagaren, så att denne vid varje användning påminns om företaget i fråga. En sådan användbar produkt är reklampennor. Trots allt är pennor något som används i alla möjliga sammanhang och den ”rätta” pennan kan faktiskt bli lite av en favoritpryl om den fungerar väl. Faktum är att reklampennor är praktiskt och smart och genom att ge bort pennor med ditt företagsnamn som tryck erbjuder du inte enbart en uppskattad gåva, utan du gör samtidigt effektiv reklam för din verksamhet.

Behov av pennor

pennorTrots brett användande av datorer, smarta mobiler och surfplattor i stor utsträckning används till skrivande och antecknande idag så kvarstår behovet av att kunna skriva för hand. Känslan av att skriva med en penna i handen är dessutom svår att ersätta, vilket gör att behovet av att som student förse sig med en uppsättning pennor är betydande. Allt från bläckpennor till stiftpennor är användbart i en rad olika situationer. Att då som företag få vara med och profilera sig i studentens samling av pennor är ett smart strategiskt drag. Igenkänningsfaktorn spelar här stor roll, där pennans användare många gånger undermedvetet lär sig känna igen företagets namn eller logga.

Reklampennorna kan delas ut på flera sätt och det är här upp till företaget att vara kreativt. Ett bra tillfälle är exempelvis vid mässor som på något sätt är kopplade till utbildning och som har studenter som besökare. Det går också att besöka varje enskild skola och dela ut pennor i rasthallar och liknande platser där studenterna samlas.