Så lyckas universitet och högskolor locka studenter

Högskolor och universitet sliter hårt för att stå ut i den hårda konkurrensen om det blivande studenter. Genom att tänka igenom marknadsföringen och komma på något utöver det vanliga kan fler personer lockas till skolan. För att framställa skolan på bästa sätt är olika mässprodukter och ställningar bra att använda.

Att som högskola eller universitet ställa ut på olika mässor är ett bra alternativ för den skolan som vill locka nya studenter. Men för att en mässutställning ska bli lyckad krävs det bra utrustning och produkter för att kunna visa upp vad skolan erbjuder. Ett tips är att kolla in Displayexperten som har allt för att kunna exponera rätt saker. De har bland annat displayställ, skyltställ, mässprodukter, spårpanel och bordsdisplayer.

“Första stoppet är Skövde högskolas rosa monter.” Läs mer här

Marknadsföringen behöver sticka ut i mängden

När en högskola eller ett universitet är ute på en mässa för att locka nya studenter att börja plugga hos dem krävs det en bra och genomtänkt marknadsföring. Konkurrensen mellan skolorna i Sverige är hård och därför behöver du kunna visa upp skolan på ett fördelaktigt sätt. Det är med rätt prylar som du på en mässa kan sticka ut i mängden. Försök att tänka utanför boxen när marknadsföringen av skolan ska planeras. Det extraordinära kan tillsammans med mer traditionella metoder gå hem hos mässdeltagarna. Det är inte sällan som blivande studenter bestämmer sig för en skola och utbildning på en mässa för att de fått en bra känsla.